Ruokaoivallus® 2023 sijoitukset julkaistu

Kilpailun säännöt ja osallistuminen, Ruokainnovaatiot

Maistuvimmat festarit

1. Milja Mustonen, 19 v. Streetfood suunnistustapahtuma ja saimaalainen simataco. Oulun yliopisto

2. Samu Sopanen, 26 v. Saimaa Bites & Beats ja Shaimaa tacot. Itä-Suomen yliopisto

3. Mila Ulenius, 25 v. Metropolian ammattikorkeakoulu, Vestonomi. Mea Ulenius, 21 v. Tampereen yliopisto. Luontopäivä ja vadelmajuustokakku saaristolaisleipäpohjalla.

Lisäksi kunniamaininta ja tuotepalkinto Petra Marttinen 22 v. ja Karoliina Latvala 21 v. Mikkeli, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk. Saimaan vohvelikestit ja vohveliannos sekä Mila ja Mea Ulenius Luontopäivä ja vadelmajuustokakku saaristolaisleipäpohjalla.

Kilpailu oli käynnissä 13.2.-28.4.2023 välisen ajan ja kilpailusääntöjen mukaisia töitä palautettiin 6. Arviointiraati kokoontui 4.5.2023.

Arviointiraati:
Teemu Kaijanen ravintoloitsija, keittiöpäällikkö, Vaiha Oy
Meri Fagerholm opiskelijaedustaja, Xamk
Marjut Kasper matkailu- ja palveluliiketoiminnan lehtori, koulutusvastaava, Xamk
Hanna Ukkola palveluliiketoiminnan lehtori, Xamk
Merja Ylönen TKI-asiantuntija Vastuulliset ruokapalvelut Xamk
Taina Harmoinen TKI-asiantuntija Vastuulliset ruokapalvelut Xamk

Paljon onnea sijoittuneille!

Yläkuva: Minna Paajanen